Nieuwe website Superdak Overzetdaken

Superdak Overzetdaken presenteert nieuwe websiteVandaag heeft Superdak Overzetdaken u iets te presenteren: een volledig nieuwe website www.superdak.be!

Superdak Overzetdaken heeft hard gewerkt om u nog vollediger en gebruiksvriendelijker van informatie te kunnen voorzien. Met deze nieuwe website als resultaat. Per 9 augustus is deze website een feit! En we zijn er trots op.

Welke info zal u hier zoal kunnen terugvinden?

  • De nieuwe website is overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijker te noemen met recente up-to-date informatie geformuleerd in onze frisse en nieuwe huisstijl.
  • U kunt er alles terugvinden over onze verschillende specialisaties: overzetdaken, dak over dak en dakrenovaties.
  • Om de interactie op website te verhogen is er extra aandacht besteed aan de toegankelijkheid. Zo kunt u op iedere pagina vlot overgaan tot contact- en offerte aanvraag.
  • Bovendien kunt op de pagina realisaties onze expertises nauwkeurig bestuderen.
  • Tot slot wilt Superdak Overzetdaken natuurlijk ook aandacht besteden aan de sociale vindbaarheid van de onderneming met een Facebook, Twitter en Google+ pagina.

De nieuwe website is vast nog niet 100% vrij van een sporadische spelfout en kleine bugs. Die werken we er de komende dagen  wel uit.

We zijn benieuwd naar uw bevindingen! Laat het ons weten per email op superdak@telenet.be, of via Twitter, Facebook of Google+ !

Superdak Overzetdaken wenst u alvast veel surfgenot en hopelijk tot snel!